Edlegio ingår i den nordiska mediekoncernen Alma Talent

Talentum - Logos

Som professionell individ söker du utmaningar, kontinuerlig utveckling och inspiration. Lärande är ett livslångt åtagande och nyckeln till en framgångsrik karriärutveckling. Edlegio överför affärskunnande från ledande experter till professionella individer och skapar därmed nya karriärförutsättningar. Vi hjälper dig att lägga kompetenspusslet för att navigera rätt på din professionella utvecklingsresa.

Ett modernt utbildningsföretag

Edlegio är ett modernt utbildningsföretag som arrangerar affärsorienterade kurser för professionella målgrupper. Vi tror på en mixad modern pedagogik och varvar onlinebaserade kursmoment med traditionell klassrumsundervisning tillsammans med Sveriges främsta experter inom aktuella kompetensområden.

Edlegio är en del av den nordiska mediekoncernen Alma Media som i Sverige bland annat äger och ger ut affärstidningarna Affärsvärlden, Ny Teknik, Lag & Avtal samt Personal & Ledarskap m fl. Genom att vara en del av Alma Media så säkerställer vi en såväl bred som nischad räckvidd i utvalda målgrupper och marknader för våra utbildningar.

Lång erfarenhet och brett nätverk av ämnesexperter

Teamet på Edlegio har mångårig erfarenhet av att ta fram och genomföra kvalificerade utbildningar inom affärsorienterade ämnesområden tillsammans med Sveriges främsta ämnesexperter för såväl den öppna marknaden som för företagsinterna sammanhang.

Några av våra nöjda kunder och samarbetspartners

0