In Inspiration

Alexander Todoran med Christian

Den 13 januari 2016 lanserar Edlegio i samarbete med Venti AB och huvudläraren Alexander Todoran en ny unik onlinebaserad kurs i varumärkesvärdering i enlighet med den internationella standarden ISO 10668.

Du som är aktiv inom varumärkesområdet, oavsett om du arbetar utifrån ett finansiellt-, marknads- eller legalt perspektiv, vet att det är centralt att anlägga en strukturerad ansats vid värdering av varumärket.

En korrekt och oberoende värdering som är hållbar ur ett rättsligt perspektiv (vid t ex varumärkesintrång), ur ett finansiellt perspektiv (vid t ex företagsvärdering eller transaktioner) eller ur ett beteendemässigt perspektiv (vid utvärdering av t ex varumärkesbyggande kampanjer) görs utifrån den internationella standarden ISO 10668.

Kursen Certifierad Varumärkesvärderare (Certified Brand Valuator) ger dig såväl teori som det praktiska hantverket bakom en strukturerad varumärkesvärdering i enlighet med den internationella standarden ISO 10668. Efter kursen kan du göra värderingar som håller för oberoende granskning med hjälp av rätt verktyg givet den unika situationen och det specifika värderingsobjektet.

Kursens huvudlärare Alexander Todoran är vd för Venti AB, senior rådgivare inom varumärkesfrågor och var ledamot i såväl den svenska som den internationella kommitté som arbetade fram standarden ISO 10668.

0

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du de senaste nyheterna och information om nya utbildningar.

Tack för din anmälan!